Tudo para seu receptor dongles firmware gratis

AZBOX BRAVO UMA REALIDADE

Especificações

Accessories
Main board (SMB.003.0X), 42 Keys IR controller, USB HDD Box (customer option)
Board configuration 396MHz MIPS CPU, 128MB DDR400 RAM, Memory Clock 198Mhz, 2MB Serial Flash, Single Tuner, DVB-S2 demodulador
Power Supply Input 100V ~240V 50/60Hz
Power Consumption 30W Max / 1W Stanby (it’s optional by customer’s board)
RS232 For FW Upgrading.

Receiver Standard
DVB-S2 Standard (ETSI EN 302 307)
Input Frequency Range 950Mhz ~2150Mhz
Input Signal Level -25dBm ~-65dBm
Demodulation QPSK, 8PSK, 16APSK
Transport Stream MPEG-2 ISO/IEC 13818 Transport Stream Specification
MPEG Profile Level MPEG2 SD, MPEG2 HD, H-264/AVC SD, H264/AVC HD
LNB Power & Polarisation Vertical 13.5V, Horizontal 18V, Current: MAX 500ma
Multi Satellite receiving 22K switcher, DiSEqC 1.0, DiSEqC1.2, USAL
Conditional Access system 2 Common Interface Slots
A/V Output ports YPbPr, RCA with CVBS, SCART with CVBS, HDMI(HDCP), Left/Right Analog audio output(RCA), Digital audio output(SPDIF with coaxial or fiber)
Aspect Ratio Auto, 16:9 Pillar box, 4:3 Pan & Scan, 4:3 Letter Box
Audio Decoding MPEG1 layer I, MPEG1 layer II, MPEG1 layer III, MPEG2, AC3, AAC, OGG
Audio Mode Stereo/MONO/Left/Right
DVR Supporting DVR with USB HDD, Time shifting with USB HDD
USB2.0 High Speed HOST 1 USB2.0 Port, USB Media Player to playback the media in USB flash disk or USB HDD or USB Card reader with memory card
File system FAT12, FAT16, FAT32, NTFS (only supports first partition)
Media Supporting JPG, BPM, MP3, WMA, AAC, OGG
Storage Temperature -10◦C to 70◦C
Operating Temperature 0◦C to +50◦C

Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s